top of page
full__Final_Mantra-62180-4192874068_edited.jpg
De mantra-sessies 

Ga mee op reis door de wereld van mantra's                               

Wat zijn mantra's precies, wat is hun werking en betekenis en wat zijn fijne en mooie versies om te zingen? Kom meedoen met één van de workshops die ik op donatiebasis aanbied. 

 

Gewoon lekker zingen en ontspannen. Zie het als een momentje voor jezelf, om je mind tot rust te brengen en in een andere vibe te komen. Dat je zingt is belangrijker dan hoe je zingt: als je zelf zingt dringen de vibraties namelijk veel dieper door in je lichaam dan dat je alleen luistert waardoor het een krachtigere uitwerking heeft.

Het zingen van mantra's kan bovendien een mooie oefening zijn om alle issues die je hebt met zingen en jezelf uiten helemaal los te laten zoals schaamte,  je geremd voelen en perfectionisme. Mantra's gaan primair over de inhoud: intentie, beleving, energie en niet over of je wel mooi zingt en perfect een noot kunt raken. Je ego mag dus even op de achterbank gaan zitten en je ziel krijgt de gelegenheid om het stuur de pakken.

Mantra's zijn geweldig: ze brengen je mind tot rust, kunnen helend werken, de atmosfeer zuiveren, je beschermen en nog veel meer. Ze kunnen zelfs zo krachtig zijn dat swami Purnachaitanya, de Nederlandse monnik die ingewijd is in de vedische traditie, mij vertelde dat niet alle kennis daarover zomaar beschikbaar is voor iedereen. Voor sommige mantra's moet je ingewijd zijn zoals voor de krachtige Gayatri mantra. Of is de kennis daarover cryptisch verborgen in geschriften zodat er een soort van "kinderslot'' op zit waardoor niet iedereen er mee aan de haal kan gaan en schade kan doen uit onwetendheid. 

Ik ben zelf ook nog volop lerende en hoe dieper ik in de rabbit hole van mantra's kom hoe nederiger en onwetender ik mijzelf voel en besef hoe weinig ik weet ook al ben ik meer dan 30 jaar op reis in de wereld van meditatie, adem en oude wijsheid. 

 

Ik zie de workshops als een speeltuin: de ene keer doe ik het misschien alleen, een andere keer nodig ik één of meerdere gastmuzikanten uit. Het kan ook zijn dat ik iemand met speciale know how uitnodig voor verdieping. Dat zorgt niet alleen muzikaal voor afwisseling maar ook voor nieuwe input en boeiende uitwisselingen. We zullen ook linken leggen met zaken als jaargetijden, de elementen, kosmische energieën en onze dagelijkse aardse beslommeringen.

Heb jij een mooie mantra, healingsong of kennis die je in de context van mantra's kan delen, laat het dan vooral weten. Mijn intentie en wens is vooral dat we samen lekker kunnen zingen én wijzer en bewuster mogen worden. 

Aanmelden: 

App of sms naar 06-47659899

Of stuur een mail naar judithjobsemusic@gmail.com 

 

Donatie: indicatie voor donatie is 10 euro. Je mag minder of meer bijdragen:

meedoen is het belangrijkste ♡

 

Data: zie agenda

Locatie: Brede School West, Zijderupsvlinderlaan 2 Culemborg

(workshop op donatiebasis)

De mantra-sessies zijn op donatiebasis zodat iedereen mee kan doen, ook mensen met een hele kleine beurs.

De donaties gaan in een speciaal spaarpotje zodat ik mijn droom waar kan maken om samen met mijn kinderen op reis te gaan naar het land van de mantra's, India.

bottom of page