top of page
Sequence+01.Still012.jpg

Boekingen

Mantra's en healingsongs zijn krachtige tools om je af te stemmen op de bron, op je ziel, op het goddelijk bewustzijn en weer in tune te komen met wie je in diepste essentie bent. Ze helpen om negatieve vibraties te overwinnen en om de bewegingen van de mind tot rust te brengen.  

Kom luisteren en meezingen bij een live optreden: dompel je onder in een bad van heilzame vibraties en ontdek de weldadige werking ervan. Of haal mantra's en healingsongs naar je toe voor een bijzondere gelegenheid zoals een ceremonie, een huiswarming, bij trouwen of rouwen. 

Intiem

In concert

Voor speciale gelegenheden met een intiem karakter zoals een ceremonie of ritueel, bij trouwen, rouwen of een housewarming. Judith komt solo, met muzikant en/of zangeres. Afhankelijk van de gelegenheid en wensen komt ze met gitaar en/of neemt ze ook haar piano en Indiaas harmonium mee.  

Ben je op zoek naar mantra's en healingsongs in concertvorm? Voor de ultieme mantra-ervaring komt Judith met haar vaste muzikanten en zangeres Sandy van der Weijden.  Speciaal aanbevolen voor magische plekken zoals kasteeltjes en kerken.  

Judith Jobse 10 juli 2023.jpg
screenshot Judith sandy en harmonium.jpg
bottom of page